Головне

Прем'єр-ліга. 4 тур. Дніпро - Динамо 1:2. Маркевич програв дуель Реброву

09.08.2015 22:04 567 0
Прем'єр-ліга. 4 тур. Дніпро - Динамо 1:2. Маркевич програв дуель Реброву

Очевидно, що нинішнього сезону Дніпру доведеться лише спостерігати за "золотою" гонкою Динамо та Шахтаря. Є шанс, що мільярдер Ігор Коломойський до завершення трансферного вікна купить Мирону Маркевичу пару-трійку футболістів. Хоча, як стверджують джерела Чемпіона, Коломойський принципово відмовився купувати дорогих гравців в команду. А ось залишити дніпропетровську команду в це міжсезоня можуть щонайменше Калінич, Дуглас, Бойко та Канкава.

У матчі з Динамо Дніпро опирався, але не довго. У першому таймі кияни мало повну перевагу над своїм суперником. У Дніпра були проблеми з останнім пасом в атаці, і від цього проблеми з моментами біля воріт Динамо. Відсутність креативно Конополянки таки дає про себе знати. Цього ж вечора навіси та передачі від Ротаня та Матоса були малоефективними. Селезньов багато бігав, але ККД був низьким. Динамо сильно грало флангами, пресинували і виглядали солідніше.

Перший гол у ворота Дніпра вийшов курйозним. Після навісу від Гусєва Дуглас у боротьбі з Мораєсом за верховий м`яч переграв не тільки бразильського форварда Динамо, але й Бойка, оформивши автогол. Навіть пропущений гол господарями не змінив малюнку гри. Динамо виглядало потужніше біля воріт господарів і без проблем руйнувало потуги Дніпра в атаці.

У першому таймі у ворота Бойка влетів ще один м`яч. У Динамо вийшла швидка контратака і половину справи зробив Ярмоленко, а Велозу зіграв на добивання, розстрілявши порожні ворота Дніпра.

У другому таймі Дніпро мав заграти по-іншому і так було, але лише в перші 15 хвилин заключного тайму. Підопічні Маркевича заграли більш настирно попереду і скористалися розслабленістю Динамо, що заранно почало святкувати перемогу. Гарний удар із-за меж карного вийшов у Федорчука, який поклав круглого у кут воріт Рибки, зробивши рахунок 1:2. Ще хвилин десять після забитого голу Дніпро мав певну перевагу, а потім кияни вирівняли гру і довели її до логічної перемоги.

У господарів в другому таймі був ще один момент, щоб зрівняти рахунок, але Матеус не використав вихід сам на сам з Рибкою, пробивши повз ворота. Динамо ж зіграло надійно в захисті і складалося враження, що динамівці не особливо напружувалися, щоб втримати цей результат. 

Зважаючи на класну гру цього сезону Зорі, то Дніпру буде не так і легко отримати свою кільканадцяту бронзу цього сезону. З такою грою про амбіції на чемпіоноство, чи навіть друге місце, можна забути.

Коментарі ()