Українська правда

Ребров: "Хто недооцінить Олександрію, той не потрапить на матч з Порту"

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2015, 16:20

У нинішньому сезоні Олександрія показала, що є організованою командою.

Про це заявив наставник Динамо Сергій Ребров, який поділився очікуваннями від матчу 7-го туру прем'єр-ліги проти Олександрії та підготовки до матчу Ліги чемпіонів з Порту.

"У нинішньому сезоні Олександрія показала, що є організованою командою, і з нею грати дуже непросто. У тому числі, і Шахтарю, що ми побачили в 1-му турі", - зазначив він.

"Єдине, що зараз турбує, так це те, що після матчів збірних хлопці повертаються не в однаковому психологічному стані - настрій після ігор національних команд у всіх зараз різний", - сказав Ребров.

За його словами, у цій ситуації непросто переключатися на чемпіонат України.

"У цій ситуації, звичайно, непросто переключитися на чемпіонат України, але я сподіваюся, що ми впораємося. До того ж, впевнений, хлопці розуміють, що мова йде про матч, який передує старт у Лізі чемпіонів, а в команді у нас зараз існує здорова конкуренція на кожній позиції, і якщо хтось недооцінить Олександрію, то він може не потрапити в склад на матч з Порту", - заявив головний тренер Динамо.

"Ротація? Відчутною - точно не буде. Повторюся, це абсолютно нормальна практика, коли футболіст проводить два матчі на тиждень. Вся Європа відіграє в такому графіку, і нічого страшного в ньому я не бачу", - сказав фахівець.

Ребров зауважив, що на матч вийдуть футболісти, які на 100% будуть готові физично і психологічно.

"Інша справа, що у когось з хлопців, можливо, є зайва психологічна втома після матчів збірних. Такий фактор, звичайно, на наш склад у матчі з Олександрією вплинути може", - сказав він.

"Але, в будь-якому випадку, визначатися з цим будемо завтра, в день гри. На поле вийдуть ті, хто буде готовий на 100% як фізично, так і психологічно. Якщо людина не готова до матчу, то який же сенс її ставити? І ротація тут абсолютно не причому", - пояснив Ребров.

Ребров додав, що Порту має у своєму складі футболістів серйозного рівня.

"Ми подивилися і стартові поєдинки Порту в чемпіонаті Португалії - з Ешторілом (2:0) і Марітіму (1:1), і товариський поєдинок нашого суперника з Наполі, який відбувся перед самим старом португальської першості", - розповів він.

"Звичайно, Порту досить сильно змінився, багато гравців покинули клуб, але це ні в якому разі не робить цю команду слабкішою або вразливішою. Так, помінялися виконавці, але я бачив у справі новачків Порту, і можу сказати, що це футболісти серйозного рівня", - зазначив Ребров, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.