Українська правда

Марлос: "Футболісти Металіста грізні як єдина команда, коли всі разом на полі"

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2015, 17:27

Молоді гравці Металіста зроблять ставку на швидкість, діятимуть з величезним бажанням і приділять особливу увагу захисту у матчі із Шахтарем.

Таку думку у інтерв'ю прес-службі Шахтаря висловив півзахисник "гірників" Марлос.

"Нинішній Металіст змінився. У той час клуб дуже багато коштів інвестував у південноамериканських гравців. Тоді була дуже технічна, згуртована й сильна команда. Зараз деякі з них перебувають у Шахтарі, а інші – у європейських топ-клубах. Тому різниця величезна", - зазначив він.

"Якщо чесно, про нового тренера в мене не дуже багато інформації. Але видно, що він значну увагу приділяє фізичним кондиціям і швидкісним якостям своїх футболістів. Команда змінюється", - сказав він.

За його словами, молоді гравці Металіста зроблять ставку на швидкість, діятимуть з величезним бажанням і приділять особливу увагу захисту

"Звичайно, важкої. Молоді гравці Металіста зроблять ставку на швидкість, діятимуть з величезним бажанням і приділять особливу увагу захисту. Як я вже казав, Металіст складається переважно з молодих футболістів. Важко виділити найбільш небезпечного з них, там такого просто немає. Вони грізні як єдина команда, коли всі разом на полі", - зауважив Марлос.