Українська правда

Кварцяний: Я задоволений, що вони виграли, але повинні грати краще

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2015, 08:30

Головний тренер Волині Віталій Кварцяний прокоментував матч 7 туру УПЛ з Чорноморцем.

"Я думаю, що гра після пропущеного гола стала нервовою - або нічия, або перемога. Ми поступалися у боротьбі. Чорноморець виглядав веселіше, поагресивніше в центрі поля, швидше грав з м'ячем.

Деякі футболісти непогано діяли, Калитвинцев, зокрема, мені сподобався. Одеса в другому таймі підтягнула свою швидкість. У нас пішли помилки, і цей період мені не сподобався. У першому таймі мали можливість витримувати напругу і мати перевагу. Але не реалізували ряд моментів.

Були серйозні ситуації, коли потрібно було забивати, швидко, потужно. Ні, звикли грати упоперек, з цими поперченими передачами важко боротися.

Це вже в рефлекторній формі у деяких футболістів. Напрям дії - у бік бічних ліній. Вперед не хочуть грати. На тренуваннях примушуємо, а в грі починають грати в американку.

Це мене дратує, але поробити ми нічого не можемо. Ми тут, на поле не вибіжиш. Будемо ці дії намагатися ламати в правильном напрямку.

Можливо, деякі футболісти не тягнуть, як я хочу, не знаю. Вони можуть грати краще. Я задоволений, що вони виграли, але повинні грати краще. Наробили багато помилок, - цитує тренера офіційний сайт Чорноморця.