Українська правда

Прийма: "Зараз мій погляд спрямований на клуби не з чемпіонату України"

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2015, 19:15

Екс-захисник збанкрутілого донецького Металурга Василь Прийма планує продовжити кар'єру не в Україні.

Про це сам гравець заявив у інтерв'ю MatchDay.

"Зараз в статусі вільного агента підтримую форму самостійно, вдома. Пару тижнів тренувався з обласною командою, а зараз вправлялися сам. Доводиться згадувати, як проводили тренери заняття, щоб самому собі запропонувати програму. Звичайно, найважливіше - це робота з м'ячем і як ні крути, тренуватися з командою набагато краще", - зазначив він.

"Зараз мій погляд спрямований на клуби не з чемпіонату України, хоча пропозиції з УПЛ надходять й продовжують надходити. Зараз в Україні ситуація складна, багато клубів розвалюються. Тому в пріоритеті інші європейські чемпіонати", - сказав Прийма.

У свою чергу, гравець виключив варіант працевлаштування в Росії.

"Росія? Ні, звичайно. Туди звали, причому на дуже хороші гроші. Але я не така людина, що міг би закрити очі, не звертати уваги на те, що відбувається в нашій країні заради "довгого рубля". Це виключено", - запевнив футболіст.

"Металург" після закриття клубу, на жаль, не розрахувався. Судитися? З ким? Хіба що з самим собою. Зараз такими питаннями вже ніхто не займається. Якщо в один день футболісти почнуть судитися з нашими клубами, в черги не буде тільки гравців Динамо та Шахтаря", - заявив Прийма.