Українська правда

Федецький: "Всі розуміють, який нас матч очікує, налаштовуємося дуже серйозно"

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2015, 19:51

Дніпро дуже серйозно налаштовується на матч проти Лаціо.

Про це на прес-конференції заявив Артем Федецький.

"З гарним настроєм намагаємося працювати в кожній вправі, все робимо на емоціях. Але, всі розуміють, який нас завтра матч очікує, так що налаштовуємося дуже серйозно", - зазначив він.

"Групи в цілому схожі, у тому числі за стилем. З ким саме грати немає особливої різниці. Ми вже жартували з хлопцями, що якби грали з Севільєю на порожньому стадіоні, то виграли б. Керівництво клубу домагалося, щоб можна було грати при глядачах, але на жаль, не вийшло. Хоча Олімпійський був фартовий. У плей-офф ми виграли всі матчі і не пропустили жодного м'яча. Дуже хотіли повернутися в Дніпропетровськ, але один мінус, що ми зараз позбавлені уболівальників", - сказав Федецький.

За його словами, новачки Дніпра - хороші кваліфіковані футболісти.

"Наші нові хлопці - хороші кваліфіковані футболісти. Але ви розумієте, що якщо приїхати з іншої країни, з іншою мовою, культурою, то потрібен час, щоб звикнути. Однак у футболу одна мова, і видно, що хлопці - серйозні футболісти. Думаю, багато часу на акліматизацію їм не буде потрібно", - запевнив Артем, слова якого наводить MatchDay.

Нагадаємо, матч Дніпро - Лаціо відбудеться у четвер, 17 вересня.