Українська правда

Маркевич: "Я не бачу сильних проблем в обороні Лаціо"

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2015, 20:00

Лаціо - це добротна команда, адже просто так не займеш третє місце у Серії А.

Таку думку на передматчевій прес-конференції висловив наставник Дніпра Мирон Маркевич, який прокоментував майбутній матч першого туру групового етапу Ліги Європи проти римського Лаціо.

"У мене така робота, бути серйозним. Добре, що хлопці розкуті та з гарним настроєм підходять до гри. Наскільки група відрізняється від тієї, що була у минулому сезоні? З Сент-Етьєном ми вже грали. Замість Інтера тепер Лаціо, а замість Карабаха - "Русенборг". Група вийшла серйозною, але в порівнянні з торішньою різниці не бачу", - зазначив тренер Дніпра.

"Проблеми у нас побутові. А по кадрам, Безус - здоровий, але 18 осіб в заявку можна включати, він тиждень не тренувався, і зараз ми думаємо над його кандидатурою по завтрашньому матчу", - сказав Маркевич.

За його словами, Лаціо - добротна команда.

"Команда - добротна, просто так не займеш третє місце в Серії А. У матчі з Байєром у них були рівні шанси, але Байєр їх краще використовував. Останню гру з Удінезе "Лаціо" провів на хорошому рівні. Хороший у них бомбардир Матрі, забив два м'ячі", - сказав фахівець.

"Я дивився багато матчів Лаціо, і ті, що команда проводила в минулому сезоні. Я не бачу сильних проблем у них в обороні. Можливо, в матчі з К'єво, коли пропустили чотири м'ячі, були проблеми, але вони в тому матчі багато не забили. Це у кожної команди бувають погані матчі, і в нас теж. Я не бачу особливих проблем", - підкреслив Маркевич, слова якого наводить MatchDay.

Нагадаємо, матч Дніпро - Лаціо відбудеться у четвер, 17 вересня. Початок о 22:05 за київським часом.