Українська правда

Тренер Динамо U-19: "Я сказав хлопцям у роздягальні, що їхній шлях ще не завершений"

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2015, 20:06

Динамо U-19 повинно бути налаштованим і адаптованим належним чином з самого початку кожного матчу.

Про це заявив тренер столичного клубу Унаї Мельгоса, який прокоментував перемогу над Порту в першому турі Юнацької ліги УЄФА (2:1).

"Нарешті ми отримали можливість подивитися наших гравців у таких матчах, які покажуть, як вони будуть себе вести і діяти в майбутньому, тому що ми дивимося в перспективу, а перспектива - це їхня гра за першу команду Динамо. Плюс ми повинні вчитися грати в матчах, коли не всі час маємо перевагу, але можемо переламати хід гри", - зазначив він.

"Ми повинні бути налаштовані і адаптовані належним чином з самого початку кожного матчу. Але, тим не менше, другий тайм дійсно вийшов краще, ніж перший. Хоча ще до перерви ми змогли переломити хід гри. Це мене дуже радує, тому що гравцям дуже важливо вміти перебудовуватися в складних ситуаціях і знаходити рішення і вихід з них не тільки до кінця матчу, але і до кінця першого тайму", - сказав тренер.

За його словами, сьогодні у гравців Динамо це вийшло досить не погано.

"Сьогодні у них це вийшло досить непогано, я радий за хлопців. Судячи з того, що ми побачили ще в першому таймі, цей матч пішов їм на користь", - заявив Мельгоса.

"Звичайно. Команда змогла привчитися до більш високого ритму, гравці повинні розуміти, що такий же високий ритм їх очікує в першій команді, в матчах Прем'єр-ліги та єврокубках. Сьогодні я побачив у цьому плані позитивну динаміку. Гравці звикають, адаптуються, тому я дуже радий, що ми беремо участь в таких матчах", - сказав фахівець.

Тренер додав, що після гри з Порту нічого не закінчується.

"Я сказав хлопцям у роздягальні, що їхній шлях ще не завершений, подякував за зусилля, які вони доклали. Також зазначив, що їх виграш у цьому матчі полягає не тільки в його результаті, але і в тій роботі, яку вони роблять, в тих помилках, на яких вони навчаються", - повідомив тренер.

"Після гри з Порту ще нічого не закінчується, вони ще нічого не виграли і нічого не програли. Хлопці побачили, які у них були проблеми і які успіхи. Думаю, вони зможуть отримати з цього правильні і корисні висновки", - підкреслив Мельгоса, слова якого наводить офіційний сайт Динамо.