Головне

Прем'єр-ліга. 8 тур. Дніпро - Зоря 0:3. Мат для Маркевича від Вернидуба

20.09.2015 22:13 965 0
Прем'єр-ліга. 8 тур. Дніпро - Зоря 0:3. Мат для Маркевича від Вернидуба

Третій матч поспіль у чемпіонаті України Зоря бере гору над дніпропетровським Дніпром. За останні півтора роки Мирон Маркевич ще жодного разу не зумів взяти навіть очко в матчах з командою Юрія Вернидуба. Не став виключенням і поєдинок 8 туру ниншінього чемпіонату УПЛ. Цілком логічно, що саме в цій грі Дніпро мав розраховувати на реванш, тим паче, що команда Маркевича добре підсилилася в міжсезоння.

Єдиною проблемою Дніпра мала бути лише новина про невиплату зарплати гравцям команди та можливий бойкот матчу від Селезньова. Але Євгеній вийшов у стартовому складі і вже на перших хвилинах міг пробити ворота Зорі. А ось гості свій шанс використали сповна, зігравши на контратаці. Після пасу Пилявського Гордієнко легко обійшов Чеберячка і перекинув Бойка, котрий завчасно вийшов з воріт.

Після пропущеного голу Днпіро продовжував утримувати територіальну перевагу, створювати моменти, а забила знову Зоря. На 14-й хвилині знову швидка контратака луганчан із забігом від Петряка по лівому флангу та завершальним розстрільним ударом від Караваєва 0:2. Дніпро-Арена почала посвистувати вже після другого пропущеного м`яча.

У Дніпра кілька моментів забити мав Селезньов, але чудово цього вечора у воротах стояв Левченко. Пробити Зорю Дніпру в першому таймі не вдалося і усі сподівання господарів були на другий тайм. Маркевич по перерві зробив дві заміни, але ні Безус, ні Лучкевич не посили гру. Навпаки, замінений Піко був одним з найактивніших у складі Дніпра.

Зоря другий тайм грала по рахунку. Не особливо бігла вперед і сконцетрувалася на захисті. Команда Верндуба відрізнялася німецькою дисципліною в командній грі і просто чудово вибігала в контратаку по флангах, де вирізнявся швидкісний Петряк.

За рахунку 0:2 Дніпро продовжував шукати щастя біля воріт Зорі. Активний був Селезньов, у стійку воріт влучив Бруно Гама. Десь з хвилини 70-ї Зоря закрилася на своїх половині поля, але зуміла ще забити один гол і вчинити розгром Дніпру. На 80-й хвилині ще одна швидка флангова атака Зорі, простріл Караваєа на Ліпартію і той без проблем розстріляв ворота Бойка - 0:3.

Цілком логічна перемога Зорі, яка посунула Дніпро з третього місця на четверте, а підопічні Вернидуба ступили на третю позицію.

Коментарі ()