Головне

Шахтар відсторонив трьох гравців команди U-19, яких затримали у нетверезому стані

02.09.2015 19:50 215 0

ФК Шахтар вирішив за необхідне прокоментувати ситуацію із затриманням патрульною службою Києва гравців команди U-19 Олега Гладченка, Ярослава Фурсова та Володимира Грачова.

Відповідне звернення донецький футбольний клуб опублікував на офіційному сайті.

"ФК Шахтар офіційно заявляє: ми категорично засуджуємо поведінку вищеназваних футболістів. Клуб вважає неприпустимим і неприйнятним будь-яке порушення законодавства, порядку та суспільних норм. Гравці переступили закон і понесуть суворе фінансове та дисциплінарне покарання", - йдеться у заяві.

"Рішенням ФК Шахтар вони відстороняються від участі у матчах на невизначений термін. Крім того, Гладченко, Фурсов і Грачов зобов'язані принести публічні вибачення клубу, вболівальникам і громадськості", - додається у зверненні.

Зазначається, що у разі, якщо гравці будуть знову викриті у подібних правопорушеннях, вони будуть виключені з академії ФК Шахтар.

Нагадаємо, патрульна поліція Києва 24 серпня зупинила автівку, за кермом якої був п'яний молодий чоловік, який заявив, що він є гравцем донецького Шахтаря. Усього ж "футболістів" було троє.

Потім один із них просив поліцейських подзвонити власникові клубу Рінату Ахметову та міністру МВС Арсену Авакову.

Коментарі ()