Українська правда

Едмар: "Мине рік, а потім подивимося, чи потрібен я буду Дніпру"

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2015, 16:13

Футболістам Дніпра потрібно хоч трохи часу, щоб навчитися більш-менш розуміти один одного.

Про це заявив півзахисниик дніпропетровського клубу Едмар, який розповів журналістам газети КОМАНДА про нинішній стан команди, своє перебування в колективі і плани на майбутнє.

"Дніпро повільно набирає форму? Кожен може говорити те, що хоче. Ми лише постараємося спростовувати песимістичні прогнози. До того ж, не варто забувати, що минулого літа команду покинуло кілька провідних виконавців, на їх місце прийшли нові хлопці, в тому числі і я, а для того, щоб навчитися більш-менш розуміти один одного, потрібно хоч трохи часу", - зазначив гравець.

"Колектив у нас чудовий, і я можу тільки подякувати хлопцям, які прийняли мене у свою сім'ю. Кожен підтримує, допомагає, тому немає жодних проблем. Мій контракт з Дніпром розрахований тільки на один рік? На це не варто було акцентувати увагу. Мине рік, а потім подивимося, чи потрібен я буду Дніпру", - сказав Едмар.

Півзахисник зауважив, що після закінчення контракту з Металістом полетів до Америки, де тренувався з командою"Форт-Лодердейл Страйкерс.

"31 травня у мене закінчився контракт з Металістом, після чого я полетів до Америки, де тренувався з командою Форт-Лодердейл Страйкерс. Так, я не грав, але весь час працював, стежив за вагою, тому що мріяв повернутися в великий футбол", - розповів він.

"Збірна? Фоменко Михайло Іванович ніколи за красиві очі в збірну не викличе. Щоб опинитися в головній команді країни, необхідно відповідати кращим стандартам. Поки я цим похвалитися не можу, але найближчим часом планую бути в оптимальній формі, а що далі - вирішуватиме тренерський штаб ", - підсумував Едмар, слова якого наводить MatchDay.