Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Олімпік - Дніпро 0:2. Селезньов забиває - Дніпропетровськ виграє

23.09.2015 19:31 1005 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Олімпік - Дніпро 0:2. Селезньов забиває - Дніпропетровськ виграє

Дніпропетровський Дніпро виграв перший матч 1/8 фіналу Кубка України, обігравши в Києві на стадіоні ім. Баннікова донецький Олімпік з рахунком 2:0. Дніпро приїхав до Києва без Мирона Маркевича, який поїхав на медогляд та кількох гравців основи, яким дали відпочити. Роман Санжар також перетасував склад, який ніяк не може виграти в Прем`єр-лізі.

У перші 15 хвилин матчу Олімпік виглядав цікавіше в атаці і навіть був момент у Лисенка, котрий не зумів переграти Лаштувку. А потім забив Дніпро. Після навісу з флангу від Федецького Селезньов кивком голови відправив м`яч у верхній кут воріт Олімпіка. У перші 45-ть хвилин матч обидві команди ще мали по кілька напівмоментів, але голів більше не було.

Друга частина матчу стала більш в`язкою та з дрібними фолами, але без жорсткої гри. Було помітно, що гравці Дніпра перебувають у кращій фізичній готовності. Донеччани ж переважно пробивали по воротах лише із середньої відстані, але ці удари не були проблемними для Лаштувки.

Дніпропетровська команда грала про рахунку і не форсувала гру в нападі, але було помітно, що Дніпро може додати в будь-який момент. Оживив гру Дніпра вихід на поле Бруно Гами та Бабатунде, а останній таки встановив остаточний рахунок в грі.

Вже в доданий арбітром час Бабатунде ударом з метрів 14-ти при повній бездіяльності захисту Олімпіка пробив у кут воріт Литовченка. 2:0 - це результат, який може практично гарантувати Дніпру чвертьфінал Кубка України перед матчем-відповідь у Дніпропетровську. Хоча, для більшої інтриги матчі Кубка України аж до півфіналу турніру варто було б проводити з однієї гри. І навіть гра в Києві була цікавішою.

Коментарі ()