Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. ФК Тернопіль - Шахтар 0:5. Молоді "гірники" взяли Тернопіль

23.09.2015 20:21 864 0
Кубок України. 1/8 фіналу. ФК Тернопіль - Шахтар 0:5. Молоді "гірники" взяли Тернопіль

Мірча Луческу у Тернопіль на перший матч 1/8 фіналу Кубку України з місцевим однойменним клубом привіз навіть не дублюючий, а напіврезервний склад. Якщо порівнювати з поєдинком у Лізі Чемпіонів проти Реала, то основні 11 гравців були змінені на всі 100%.

Окрім наближених до основи Ордеця, Дентіньо, Бернарда, Малишева, Коваленка й Едуардо, зі стартових хвилин вийшли Сарнавський, Кобін, Ісмаїлі, якій отримують небагато часу, а також Матвієнко та дебютант першої команди Шахтаря Олександр Зубков. У другому таймі Містер дав дебютувати у головній команді Донецька й двом Андріям - Борячуку та Коробенку.

Та навіть такі перестановки Луческу не завадили Шахтарю вирішити долю протистояння ще у першому поєдинку. 5:0 - і "помаранчево-чорні" спокійно готуються до матчу з Олімпіком у чемпіонаті та двобою з французьким ПСЖ у Лізі Чемпіонів.

Василь Івегеш, звичайно ж, проти Шахтаря вирішив зіграти на контратаках. Щільний захист дозволив ФК Тернопіль протиматися 34 хвилини. Що показово, що і моментів за цей час у гостей не було. Тільки-но "містяни" сміливіше побігли в атаку, як отримали гол у власні ворота, втративши у штрафному майданчику Малишева.

Другий тайм показав, що командам рівня ФК Тернопіль не варто грати у відкритий футбол з віце-чемпіоном України. Звичайно, вибив господарів з ритму швидкий гол Бернарда. після цього тернополяни почали оголяти тили, намагаючись забити хоча б один м'яч. Чим і скористався Шахтар. Особливо показовими є забиті м'ячі Борячука та Коваленка, які ті провели протягом однієї хвилини.

Щодо гри у нападі, то у Тернополя було кілька ударів. Зокрема, Сарнавський впорався зі спробами Курила та Сороцького зі штрафних. На більше першолігового колективу не вистачило, як би їх не підтримували та не гнали вперед заповнені трибуну Центрального стадіону міста.

Коментарі ()