Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Оболонь-Бровар - Динамо 0:2. Ребров виграв дербі

23.09.2015 22:12 980 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Оболонь-Бровар - Динамо 0:2. Ребров виграв дербі

Київське Динамо здобуло прогнозовану перемогу в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України з Оболонь-Броварем. Незважаючи на те, що Сергій Ребров у цьому матчі випустив експериментальний склад, киянам вдалося відправити два м'ячі у сітку воріт суперника, і фактично вирішити питання виходу до наступного раунду.

У цій грі тренерський штаб Динамо дав можливість проявити себе найближчому резерву, а також Макаренку і Сидорчуку, які нещодавно відновилися від травм. В атаці ставка робилася на Гонсалеса і Буяльського, який встиг пограти і на правому фланзі, і в центрі.

Загалом, кияни дуже довго входили в гру, майже половину першого тайму реально гострих моментів біля воріт Оболоні і не виникало. Проте, динамівцям все ж вдалося відзначитися, і допоміг їм в цьому захисник суперника Коваленко, який після флангової подачі Велозу красиво переправив м'яч у свої ворота.

В другому таймі малюнок гри трохи змінився. Оболонь почала діяти більш відкрито, намагалася доводити до логічного завершення будь яку можливість для контратаки, тому і біля воріт Олександра Рибки почало з'являться щось схоже не небезпеку.

При цьому, Динамо теж стало діяти агресивніше, намагаючись упіймати суперника у вільних зонах. В одному з таких моментів Миколу Морозюка вивели на удар майже з лінії штрафного, при цьому в нього був час і підняти голову, і підготуватися, проте Оболонь від другого м'яча тут врятувала стійка.

А вдруге м'яч у сітку воріт Федорівського відправив Мораес. Знову ж таки, після флангового навісу Жуніор досить легко виграв верхову боротьбу в штрафному суперника, і пробив голкіпера. Кияни після цього упіймали невеликий кураж, побігли ще активніше вперед, проте більше забити їм сьогодні не вдалося. Хоча, непогані можливості були і у Гонсалеса, і у Беланда.

У підсумку, кожен з суперників отримав те, що хотів. Оболонь - безцінний досвід протистояння з найсильнішою командою країни, а Динамо - перемогу і можливість подивитися у дії найближчий резерв. За місяць на Олімпійському Оболонь знову дасть динамівцям бій, однак, не більше того.

Коментарі ()