Українська правда

Мазяр: "Гірник, було видно, продемонстрував велику самовіддачу"

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2015, 20:05

Сталі ще є над чим працювати після кубкового матчу з Гірником.

Про це після матчу заявив старший тренер дніпродзержинської Сталі Володимир Мазяр, який прокоментував результат першого матчу 1/8 фіналу Кубка України проти криворізького Гірника (1:1).

"Кубкова гра. Гірник - непогана команда, яка програла у Першій лізі один матч. А ми ж знаємо рівень Першої ліги. Гірник, було видно, продемонстрував велику самовіддачу. На перших хвилинах пропускаємо третю гру поспіль, там не розібралися ... Пропустили після стандарту, знову недопрацьовуємо", - зазначив тренер Сталі.

"В цілому, в другому таймі було дуже важко, адже потрібно було відновитися після Шахтаря. На третій день після матчу з Шахтарем грати дуже важко. Якщо говорити про двоматчевій дуелі, то ми дуже задоволені тим, що відігралися", - сказав Мазяр.

За словами тренера, команді є над чим працювати.

"Правда, незадоволені тим, що мали три-чотири стовідсоткові моменти, які не реалізували. Є, над чим працювати. Хочу подякувати місту: гарний прийом, хороша атмосфера. Люди прийшли на стадіон у будній день", - зауважив тренер, слова якого наводить прес-служба Гірника.