Українська правда

Сачко: Що стосується заборгованості, то вона скорочується

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2015, 23:38

У Ворсклі заборгованість по зарплаті скорочується, але це позначається на футболістах.

Про це після перемоги у кубковому матчі з Чорноморцем розповів тренер полтавців Василь Сачко, якого цитує офіційний сайт одеського клубу.

"Звичайно, ми бачимо недоліки, недопрацювання, у деяких епізодах не вистачає різкості. Є проблеми і кадрові у нас, ряд хлопців отримали травми. Найголовніше - ми сьогодні виграли. Завдання ставилося не пропустити м'яч", - сказав він.

"Як би там не складалася гра, ми зіграли на нуль. У Полтаві вирішиться, хто пройде у наступний етап Кубку України", - додав наставник.

За словами Сачка, на сьогоднішній день Ворскла дихає повноцінно.

"Усе, що раніше команді надавалося, так сьогодні і надається. Що стосується заборгованості, то вона скорочується по зарплаті. Ми спілкуємося з почесним президентом, і паніки жодної немає. Ми віримо йому та сподіваємося, що найближчим часом ситуація у нас буде тільки поліпшуватися", - зауважив він.

Тренер додав, що той факт, що не платять гроші, звичайно, позначається, бо футбол, спорт, життя - все складається з дрібниць.

"Тим не менш, ми знаходимо слова, і спасибі хлопцям за дружний колектив. Багато моментів згладжуються за рахунок цього колективу. За це хлопцям спасибі", - підсумував Сачко.