Головне

Кранчар: "Ребров зробив із Динамо супер-команду"

03.09.2015 14:56 328 0

Хорватський півзахисник київського Динамо Ніко Кранчар радий, що залишився в столиці України.

Про це сам гравец заявив у інтерв'ю клубному сайту Динамо.

"Я дуже щасливий, що повернувся до Динамо. Я перебуваю в хорошій формі та сподіваюся, що допоможу команді й буду потрібен головному тренеру. Якщо тренер буде мені довіряти та надасть мені шанс, я постараюся ним скористатися на сто відсотків", - зазначив Ніко.

"Після останньої травми, а це була травма литкового м'яза, у мене було багато часу на відновлення. Реабілітація пройшла успішно, зараз я перебуваю в хорошій фізичній формі та готовий грати", - запевнив він.

Кранчар також повідомив, що міг перебратися в інший клуб, однак пропозиції його не влаштували.

"Буду відвертим, у мене були й інші пропозиції. Однак жодна з них не влаштувала в рівній мірі ані мене, ані президента клубу. На контакт виходили клуби як з Англії, так і з інших країн, у тому числі з моєї рідної Хорватії. Тим не менш, я радий, що залишився в Динамо. Буду радий допомогти команді", - сказав Кранчар.

"Як і всі, я бачу, що прогрес команди очевидний. Ребров зробив із Динамо супер-команду. Результати, які показує Динамо, говорять самі за себе. Тому я чудово усвідомлюю, що мені буде не так просто відразу пробитися до основного складу", - підкреслив Ніко.

Коментарі ()