Головне

Павелко: "Комітет Верховної Ради підтримав законопроект про боротьбу із корупцією у футболі"

03.09.2015 17:35 138 0

Комітет Верховної Ради підтримав законопроект про боротьбу із корупцією у футболі.

Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко на брифінгу, присвяченому підсумкам чергового виконкому, пише MatchDay.

"Все пройшло конструктивно. Важливі рішення прийняті одноголосно. У тому числі, підняли важливі питання, які обговорили в "різному". Сергій Куніцин доповів робочій групі про відновлення в Херсоні Таврії. Вже напрацьовані певні кроки, був проведений турнір Крим - це Україна. Хочемо, щоб він став традиційним, поки окуповану територію не буде звільнено", - заявив очільник ФФУ.

"2 вересня Комітет Верховної Ради розглянув поданий нами законопроект: животрепетне, про боротьбу з корупцією у футболі, тоталізатором - тим, що нас всіх має хвилювати. Щоб ракова пухлина не вбила футбол. Проект підтриманий одноголосно", - повідомив Павелко.

За його словами, на наступному пленарному тижні закон буде готуватися до виносу на голосування в першому читанні.

"На наступному пленарному тижні закон буде готуватися до виносу на голосування в першому читанні. Сподіваюся, парламент і всі, хто розуміє, не дадуть можливості зацікавленим депутатам відтягнути його прийняття або зняти з порядку денного", - сказав він.

"Такі спроби будемо вважати інтересом зірвати прийняття закону. Усі, хто захоче внести поправки, зможуть між першим і другим читаннями їх доопрацювати", - підкреслив Андрій Павелко.

Коментарі ()