Головне

Кочетов: По Житомиру працює Рада Регіонів

03.09.2015 21:28 225 0

Віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов прокоментував Чемпіону сканадальну ситуацію навколо Житомирської обласної федерації футболу.

Нагадаємо, що суд заборонив проводити позачергову конференцію Житомирської обласної ФФУ, що була призначена на 4 вересня.

Житомирська ФФУ є однією із найвідданіших обласних ФФУ для почесного президента ФФУ Григорія Суркіса. Майже 4 роки тому, коли чи не всі обласні ФФУ були готові голосувати за відставку Суркіса, у Житомирі тримали останній форпост. Нині Житомир знову в епіцентрі футбольного сканадалу.

"Там ситуація проста. Протягом останніх трьох років там були суди. Спочатку одна "федерація" виникла, друга, або навіть група людей, - почала судитися. Зараз відбудеться ця конференція (4 вересня, - Чемпіон), й інша група людей почне судитися.

Ми не можемо надалі допускати, щоб на Житомирщині не було футболу, щоби продовжувалися суди і так далі. Тому позиція однозначна, і тільки у даному напрямку комісія Ради регіонів працює. Це наскільки мені відомо", - розповів Кочетов Чемпіону.

P.S. Після розмови Кочетова з Чемпіоном стало, відомо, що  створена ФФУ спеціальна комісія заборонила проводити позачергову виборчу конференцію у Житомирі 4 вересня.

Коментарі ()