Українська правда

Ребров: Ми очікували дещо інший склад Маккабі

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2015, 09:41

Якщо команда перемогла, то, напевно, виконала всі на 100% установку на гру.

Про це після перемоги над Маккабі заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"У цій команді, вважаю, зібрані індивідуально дуже сильні футболісти, ми їм допомагаємо. Ця перемога важлива, у першу чергу, для них самих. На полі було все не так просто", - сказав він.

"Було помітно, наскільки хлопцями довелося важко, особливо в останні хвилини. Навіть на тренуванні всі відчули, наскільки складно. Таке повітря вологе, що вже у першому таймі вони втратили багато сил", - додав наставник.

Але, за словами Реброва, футболісти продовжували працювати на команду та заслужили такий результат.

"Ми очікували дещо інший склад Маккабі. Але в цілому, не думаю, що господарі чимось здивували. Вони грали вдома, намагалися контролювати м'яч, але не завжди це у них виходило. Звичайно, ми намагалися забрати у них м'яч і вести гру, у другому таймі це вийшло у більшій мірі. Ми забили другий м'яч і мали моменти, щоб відзначитися ще, - зауважив він.

"Якщо команда не пропустила, зіграла "на нуль", напевно, у цьому велика заслуга воротаря та всіх хлопців. Не можу зараз згадати всі моменти, у яких Шовковський грав на виході, але, по-моєму, жодних проблем не було", - пояснив тренер.

На думку Реброва, будь-якому гравцеві потрібен час на адаптацію, і це стосується Дерліса Гонсалеса.

"Згадайте скільки часу знадобилося Андрію Ярмоленку, щоб він заграв і став тим, ким він є зараз. Ми віримо у Гонсалеса. Сьогодні він продемонстрував свої найкращі якості та допоміг команді. Всі хвилини, які він провів на полі, він грав на команду", - підсумував він.