Головне

Ліга Європи. 2 тур. Русенборг - Дніпро 0:1. Селезньов ставить на коліна Тронхейм

01.10.2015 22:14 790 0
Ліга Європи. 2 тур. Русенборг - Дніпро 0:1. Селезньов ставить на коліна Тронхейм

Дніпропетровський Дніпро здобув важливу перемогу у другому турі Ліги Європи, здолавши в Тронхеймі Русенборг з мінімальним рахунком 1:0. Знову рятівником Дніпра став Євгеній Селезньов. У грі з Лаціо удар Селезньова приніс Дніпропетровську очки, а в Норвегії форвард Дніпра заробив для команди три пункти.

Сама ж гра була понурою та обережною в перші 45-ть хвилин. Девіз першого тайму був такий - ніхто не хотів вигравати. Жодна з команд не поспішала бігти в атаку, було багато фолів, боротьби, але замало цікавого футболу. І норвежці, і українці розраховували на швидку контратаку, помилку суперника, але не на власні сили.

У другому таймі Русенборг збільшив оберти і почав більше атакувати, але небезпеки біля воріт Бойка від цього не побільшало. Дніпро ж чекав свого шансу, давши зрозуміти, що готовий на нічию. Але господарі таки хотіли виграти.

На 78-ій хвилині після удару головою Ейлофссона Дніпро рятує поперечка воріт. А вже за дві хвилини забили підопічні Мирона Маркевича. Спрацювала футбольне правило - не забиваєш ти, то забивають тобі. На лівому фланзі вдався класний простріл в Матеуса і Селезньов грає на випередження з Бьордалем і ударом головою у кут воріт робить рахунок 1:0.

За десять хвилин до завершення матчу Дніпро очікував на фінальний штурм від Русенборга, але вийшло навпаки. У швидких контратаках ще два реальні моменти збільшити рахунок до розгромного мали Бруно Гама та Чеберячко. Дніпро більше не забив, але зумів втримати переможний рахунок до фінального свистка.

У цілому, при рівній грі обох команд пощастило більше Дніпру, який і вийшов переможцем в цій зустрічі. Тепер Дніпро разом з Лаціо очолює групу і багато що для дніпропетровців визначиться в наступних двох матчах із Сент-Етьєном.

Коментарі ()