Українська правда

Ярмоленко: Я, як і раніше, хочу спробувати свої сили у якомусь з топ-чемпіонатів

Сергей Шемшученко — 16 жовтня 2015, 09:52

Київське Динамо для Андрія Ярмоленка - це навіть більше, ніж рідний клуб, адже тут він отримав усе, що необхідно для розвитку як професійного футболіста.

Про це після підписання нового контракту заявив сам вінгер "біло-синіх", якого цитує офіційний сайт клубу.

"Тут я виріс у гравця національної збірної. Тут я домігся того, до чого прагнув багато років, - став чемпіоном України, та і взагалі виграв усі національні трофеї. Динамо - це моя сім'я, і я дуже радий, що залишуся з нею", - сказав він.

"Я, як і раніше, хочу спробувати свої сили у якомусь з топ-чемпіонатів у складі одного з найсильніших європейських клубів. Знаю, що якщо у Динамо будуть надходити по-справжньому серйозні пропозиції, то ми знайдемо варіант, який влаштує всі сторони", - додав Ярмоленко.

Гравець не став приховувати, що справді хоче, щоб клуб отримав за його підготовку гідну компенсацію.

"Я міг би зовсім скоро піти безкоштовно, але порахував, що з мого боку це буде неправильно. Я ж вважаю себе професіоналом, тому збираюся і далі на сто відсотків віддаватися своїй роботі, виконувати умови нового контракту та робити все, щоб принести користь Динамо, збірній", - зауважив він.

"У мене, як і раніше, величезна мотивація. Я хочу рости та розвиватися, і впевнений, що у Динамо для цього створені всі необхідні умови", - підсумував Ярмоленко.