Українська правда

Суркіс: "Як Коноплянка Ярмоленко ніколи б не вчинив"

Сергей Шемшученко — 16 жовтня 2015, 12:34

Андрій Ярмоленко входить в десятку провідних футболістів Європи.

Таку думку висловив президент Динамо Ігор Суркіс, який прокоментував у інтерв'ю СЭ в Украине підписання динамівським лідером нового п'ятирічного контракту.

"Щиро радий, що для шанувальників Динамо цей сюрприз став приємним. Андрій - один з ключових гравців нашої команди, він тут виріс, зміцнів, змужнів, не просто став лідером, але і входить тепер, з моєї точки зору, в десятку провідних футболістів Європи", - зазначив він.

"З приводу його ймовірного відходу цього літа було багато різних думок, з усіх боків мені підказували: продавай, інакше з часом він піде вільним агентом. Всі так переживали, ніби мова йшла не про мої гроші і гроші моїх партнерів, а про гроші суспільства", - розповів Суркіс.

За словами президента Динамо, Ярмоленко надто дорожить думкою вболівальників.

"Мені наводили приклад Євгена Коноплянки, який пішов з "Дніпра" безкоштовно. Але ось що я вам скажу: з цим гравцем не працював - і судити про його людські якості мені як мінімум складно. Зате добре знаю Ярмоленко і гарантую: як Коноплянка він з рідного клубу ні за що б не пішов, навіть якщо не підписав би зараз новий контракт на п'ять років. Занадто дорожить Андрій думкою вболівальників, повагу яких мріяв би зберегти", - пояснив Суркіс.