Головне

Ліга Європи. 3 тур. Дніпро - Сент-Етьєн 0:1. Прикра мінімалка

22.10.2015 22:23 1014 0
Ліга Європи. 3 тур. Дніпро - Сент-Етьєн 0:1. Прикра мінімалка

Дніпропетровський Дніпро зазнав першої поразки у груповому етапі Ліги Європи. У матчі з Сент-Етьєном при порожніх трибунах Дніпро-Арени підопічні Маркевича дуже пізно знайшли свою гру, і поступилися супернику з мінімальним результатом.

Дніпряни на правах господаря розпочали поєдинок більш агресивно, однак, окрім контролю м'яча, більше нічим не могли здивувати суперника. В свою чергу гості, атаки яких були гострішими, ближче до середини не просто вирівняли гру, але і взяли її під свій безпосередній контроль.

У господарів у першому таймі майже не було моментів біля воріт суперника. Дніпро намагався контратакувати за такого перебігу подій, однак окрім дальнього удару Ротаня, якому трохи забракло точності, згадати в першій половині більше і нема чого.

При цьому, гості в кінцівці першого тайму змогли скористатися помилкою суперника в обороні, і забити гол. Амума на куті штрафного отримав м'яч, змістився в центр і з-ппід захисника без серйозних перешкод пробив під дальню стійку без шансів для Бойка.

На другу половину команда Маркевича вийшла зарядженою. Тренерський штаб провів заміни, підсиливши гру Бруно Гамою і Безусом, і це дало свої плоди.

На 60-й хвилині Дніпро мав зрівнювати рахунок, проте Ротарь з вбивчої позиції не переграв воротаря. В кінцівці гри Бруно Гама влучив у поперечку, а Матеус неточно зіграв на добиванні. Однак, Дніпру зрівняти рахунок так і не вдалося.

При цьому, варто відзначити Сент-Етьєн, який дуже організовано провів поєдинок, майже не даючи суперникові нічого зробити біля своїх воріт. Більшість епізодів за участю Селезньова у цій грі - оффсайди, і заслуга в цьому оборони французів.

Хоча, в одному з епізодів, коли Євген виходив на чисте побачення з голкіпером, в гру втрутився суддя, який зафіксував оффсайд. Забий тоді Євген - і гра пішла б зовсім по іншому сценарію. Однак, сталося так, як сталося. Дніпро програв матч, проте вся боротьба за плей-офф ще попереду.

Коментарі ()