Українська правда

Террі: Ми приїхали до Києва за перемогою, тому розчаровані результатом

Сергей Шемшученко — 21 жовтня 2015, 11:21

Капітан лондонського Челсі Джон Тері в інтерв'ю клубній прес-службі прокоментував поєдинок третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського Динамо (0:0).

"Був дуже складний матч, але ми змогли здобути один пункт, і тепер нам потрібна перемога в наступному матчі. Динамо Київ - це дуже міцний суперник. Вони програли минулий матч чемпіонату, і були повні бажання реабілітуватися в матчі проти нас перед повним стадіоном. Так що, те, що ми не пропустили - добрий результат для нас.

Думаю, ми заслужили перемогу. Перший тайм провели відмінно, другий трохи гірше. У нас було декілька хороших моментів, у тому числі і штрафний у виконанні Вілліана. Так само, я вважаю, що пенальті на Фабрегасі можна було б і поставити.

На не пощастило усе це реалізувати, а у суперника було всього декілька напівмоментів. Ми приїхали в Київ за перемогою, тому розчаровані результатом. Але ми рухаємося вперед, і тепер повинні виграти домашні поєдинки, що залишилися. Рідні трибуни нам в цьому допоможуть, - цитує Террі офіційний сайт УЄФА.