Головне

ФФУ: Поява темношкірих фанатів у секторі ультрас - це можлива провокація

22.10.2015 16:37 470 0

Темношкірі вболівальники, яких побили на матчі Динамо - Челсі, прийшли без квитків і у них в руках були фаєри.

З такою заявою виступив віце-прездиент ФФУ Ігор Кочетов, який зауважив, що в цій сторії все не так однозначно.

"Зараз Динамо проводить розслідування разом із співробітниками правоохоронних органів, для чого взяті копії відеозйомки з диспетчерської кімнати Олімпійського. Також досягнута домовленість з фанатами про зустріч. Підключився до питання і комітет ФФУ зі стадіонів та безпеки проведення змагань", - зазначив він.

"FARE ніяких вимог по санкціям не озвучував. Поки що все це припущення окремих ЗМІ. Насамперед, потрібно розібратися, рано голослівно заявляти про прояв расизму. Теж саме стосується і можливих наслідків", - сказав Кочетов.

За словами Кочетова, постраждалих темношкірих уболівальників не знайшли, заяв від них не надходило.

"Їх поява в тому секторі, де завжди знаходяться угруповання ультрас "Родичі" здивувала всіх. Людей даної категорії там не було ніколи. Інформація говорить про те, що ці люди прийшли без квитків і що у них в руках були фаєри. Може бути , це спеціально продумана провокація. Все це питання, на які необхідно знайти відповіді", - говорить віце-президент ФФУ, слова якого наводить видання Вести.

Раніше повідомлялось, що УЄФА відкрив справу по трьом порушенням, які відбулися під час матчу групового раунду Ліги чемпіонов Динамо - Челсі (0:0).

Коментарі ()