Українська правда

Юрченко: "Палкін бреше багатьом молодим гравцям Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2015, 20:14

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін бреше багатьом молодим гравцям в Шахтарі.

Таку заяву зробив півзахисник Байєра Владлен Юрченко, який поділився думкою про інтерв'ю генерального директора "гірників" Сергія Палкіна, в якому той назвав його, Білонога та Вачіберадзе "слабаками, які не вірять у свої сили і хочуть схитрувати "

"Інтерв'ю Палкіна у мене викликало лише посмішку. Навіщо було його давати? Я ж пішов з клубу. Це ситуація, коли обидві сторони не хочуть один одного бачити. Різниця тільки в тому, що я про це сказав відкрито і не змінив рішення, а Палкін бігав з контрактом, не знаючи як підписати, а тепер заявляє зовсім протилежне", - зазначив він.

"Чого чекати від цієї людини? Я продовжував контракт багато разів - це і так зрозуміло, тому що я багато років був у Шахтарі. Кожен раз чув одні обіцянки і брехню. Потім я зробив свій вибір, бо не хотів повторювати долю тієї численної армії гравців Шахтаря, яка безперспективно поневіряється по орендах в чемпіонаті України", - додав Юрченко.

За його словами, всі молоді гравці "гірників" знають реальну картину, яка відбувається у клубі.

"Після інтерв'ю Палкіна мені дзвонили хлопці, з якими я грав, які і зараз знаходяться в Шахтарі, - ми разом посміялися над тим, що він сказав, бо всі знають реальну картину, яка там відбувається. Багато хлопців хочуть піти з Шахтаря, але їх пов'язують багаторічні контракти з клубом. Я можу за себе сказати: слава Богу, що в мене це позаду ", - зазначив Юрченко у інтерв'ю порталу 1football.info.