Українська правда

Вернидуб: "Орендні угоди хлопців з Шахтаря розраховані на рік, до кінця сезону"

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2015, 20:32

Тренерський штаб Зорі переживає щодо можливого повернення провідних орендованих у Шахтаря гравців до донецького клубу.

Про це порталу 1football.info повідомив тренер луганського клубу Юрій Вернидуб.

"Чесно скажу: поки не знаю, чи збирається Шахтар взимку повертати Руслана Малиновського. Але хочу сказати, що останні оренди хлопців з Шахтаря розраховані на рік, до кінця сезону. Що буде - мені важко сказати. А взагалі, не думаю, що в цьому контексті потрібно говорити тільки про Малиновського. У мене є страх і переживання з приводу того ж Караваєва, Будківського, Шевченка. Якщо їх повернуть, звичайно, буде складно. Чесно - я не знаю, що буду робити. Думаю і переживаю з цього приводу", - зазначив тренер Зорі.

"Повірте, коли з'являється така команда, як зараз у нас, хочеться якомога довше її зберегти. Я не боюся говорити про те, що Шевченко, Малиновський, Караваєв, Будківський стали тими, ким вони є, саме в Зорі. Ми не брали їх готовими футболістами. До нас вони приходили, зігравши, в кращому випадку, кілька матчів у Прем'єр-лізі", - сказав фахівець.

Вернидуб зазначив, що пишається гравцями Шахтаря, які прогресують в Зорі.

"А Малишева ми, до речі, взагалі взяли з Шахтаря-3. Я дуже пишаюся, що хлопці прогресують, і Шахтар їх повертає назад - це теж дорогого коштує. Але водночас - я дуже переживаю", - підкреслив Вернидуб.