Головне

Директор НСК Олімпійський каже, що його не так зрозуміли: У нас - не вольєр

26.10.2015 14:37 582 0

Володимир Спільніченко спростував інформацію, що на стадіоні хочуть створити окремий сектор для темношкірих уболівальників.

За словами самого виконавчого директора НСК Олімпійський, у нього серце болить після того, як побачив, що надрукували у ЗМІ та соцмережах.

"Я - один з небагатьох людей, які були категорично проти встановлення додаткових загороджень і сіток навіть після масового вибігання на поле вболівальників на фіналі Кубку України Динамо - Шахтар", - сказав він.

"Питання від журналіста з приводу створення окремого сектора викликало у мене скептичну посмішку. "Так, - кажу я, - ідея "хороша". Але "хороша" - саме у лапках", - додав Спільніченко.

За його словами, з подібними ідеями вже виходили на стадіон, але він сказав, що це - не вольєр, і жодних загороджень не буде.

"З моєї відповіді просто висмикнули перше речення. Сьогодні одних загородити, завтра - інших, і стадіон перетвориться незрозуміло у що... Хотілося б ще раз підкреслити, що я категорично проти будь-якої сегментації", - цитує його sport.segodnya.ua.

Коментарі ()