Українська правда

Приходько: "Вважаю, що матч зі Сталлю вдався"

Сергей Шемшученко — 28 жовтня 2015, 17:56

Гірнику у матчі зі Сталлю не вистачало гостроти в завершальній стадії атак.

Про це заявив наставник криворізького клубу Геннадій Приходько, який прокоментував результат матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубка України проти Сталі (1:2).

"Вважаю, матч вдався. Сьогодні було і дербі, і кубок. Безкомпромісна гра, яка тримала в напрузі глядачів до останніх хвилин. Жодна з команд не домінувала, тому поєдинок вдався. Сподобалося те, як мої хлопці билися, була самовіддача. Десь не вистачало футболістів, які пропускали гру через перебір карток", - зазначив тренер.

"Я вже сказав, нам не вистачило кадрів. Двоє пропускали плюс один травмований. Вважаю, в цьому причина. Ми непогано контролювали м'яч в центральній осі поля, але не вистачало гостроти в завершальній стадії", - пояснив Приходько.

За словами тренера Гірники, футболісти його команди боялися брати на себе відповідальність.

"Мало створювали гольових моментів, хоча передумови були. Зазначу непоганий контроль м'яча, але хотілося б, щоб футболісти більше брали на себе відповідальність: йшли в обіграш, передачі робили", - сказав тренер.

"Ось цього не вистачило нам для перемоги сьогодні. А так, в цілому, повторюся, дуже вдячний хлопцям за матч", - підкреслив Приходько, слова якого наводить прес-служба Гірника.