Головне

Прем'єр-ліга. 13 тур. Олімпік - Дніпро 1:1. Справедлива нічия

31.10.2015 19:00 918 0
Прем'єр-ліга. 13 тур. Олімпік - Дніпро 1:1. Справедлива нічия

У минулому сезоні УПЛ дніпропетровська команда розгромила Олімпік з однаковим рахунком 5:0. Цього року донецька команда не дозволяє собі так грати в обороні, а більшість поразок завершувалася з мінімальним рахунком. Оборона Олімпіка дійсно вражає у сезоні нинішньому, довів це і матч 13-го туру, який завершився з рахунком 1:1.

Обидві команди розпочали матч доволі активно, а перший момент вже на 9-й хвилині мав реалізовувати Матеус, який після передачі Матоса з непоганої позиції пробив над поперечкою. Далі моментів було обмаль, Олімпік надійно захищався, не давши сопернику створити бодай щось до середини першого тайму. Так, відбувалися дальні удари від підопічних Маркевича, однак вони не несли серйозної загрози воротам Махарадзе. На 30-й хвилині Дніпро створив ще один небезпечний момент: Бруно Гама накрутив суперників на лівому фланзі, виконав класний пас точно на Селезньова, а той з метрів 6-ти примудрився пробити повз ворота.

Голом вже запахло, Дніпро просто навалився на ворота опонента і таки свого домігся. Допоміг підопічним Маркевича стандарт, коли Лео Матос після подачі Ротаня з кута поля головою прошив дальній кут воріт Махарадзе. Сталося це за 8 хвилин до перерви. Більше команди нічого цікавого глядачам у першому таймі запропонувати не змогли.

Ледве почався другий тайм, як господарі приголомшили дніпрян результативною контратакою. Гості втратили м'яч у центрі поля, Танчик "танком" попер вперед і віддав м'яч на хід Кадимяну, удар якого Бойко парирував, а от з добиванням все того ж Танчика голкіпер Дніпра не впорався - 1:1. Пілся голу Дніпро "загубився". Олімпік у свою чергу непогано кусав суперника під час контратак, могли підопічні Санжара забити і більше, але реалізація явно давала збій.

На 60-й хвилині не зміг переправити м'яч з вбивчої позиції у ворота Бойка активний Танчик, а ще через три хвилини фактично з аналогічної позиції запустив по горобцях Кадимян. А Дніпро? Дніпро так нічим і не відповів. За весь другий тайм команда Маркевича нічого у другому таймі не показала, не допоміг і вихід Романа Зозулі, який ще на днях фактично "вигриз" для своєї команди перепустку у чвертьфінал Кубка України. У підсумку команди зіграли 1:1, що тут сказати? Цілком справедливий результат - перший тайм за Дніпром, а другий - за Олімпіком.

Коментарі ()