Головне

Прем'єр-ліга. 10 тур. Дніпро - ФК Олександрія 2:0. Матеус вийшов і переміг

04.10.2015 20:13 453 0
Прем'єр-ліга. 10 тур. Дніпро - ФК Олександрія 2:0. Матеус вийшов і переміг

Малою кров'ю обіграти у матчі 10-го туру УПЛ ФК Олександрія Дніпру не вдалося. Маркевич розумів, що гравці втомлені північною поїздкою у Норвегію на матч з Русенборгом. Тому тренер залишив у запасі Матеуса, очевидно, розраховуючи, що Ротань створить для Селезньова кілька моментів, а той заб'є.

Однак після невдалого першого тайму наставник Дніпра змушений був кидати у бій усю ударну силу, зробивши дві заміни безпосередньо у перерві. І ці перестановки принесли підсумковий результат.

Перший тайм взагалі хочеться пошвидше забути. І це не стосується Олександрії. Ті, звичайно ж, діяли від оборони, як це було у поєдинку з київським Динамо у столиці. Питання серйозні до "дніпрян, які за 45 хвилин завдали лише двох ударів. Інші намагання щось створити зводилися до навісів, на які ніяк не міг вийти Селезньов.

У другій половині була зовсім інша гра. Матеус відразу ж після своєї появи почав "крутити" голови захисникам. Він і віддав гольову передачу на Дмитра Чигринського після навісу з кутового у виконанні Ротаня.

Олександрія змушена була переходити у наступ, однак почала нариватися на контрвипади Дніпра. Кілька таких завершував своїми ударами у воротаря та захисників Селезньов. Після цього йому, так би мовити, набридло завдавати ударів, і він віддав гольову передачу на того ж таки Матеуса.

Вихід Таргамадзе ФК Олександрія не допоміг. Давіда на вістрі ми так і не побачили, отримавши відповідь на запитання, чому ж його немає у стартовому складі команди. Дніпропетровці здобули нелегку перемогу та пішли на двотижневу перерву у хорошу настрої, перебуваючи на третьому місці у турнірній таблиці.

Коментарі ()