Головне

Прем'єр-ліга. 10 тур. Ворскла - Динамо 0:4. Результативна прогулянка в Полтаві

04.10.2015 22:21 490 0
Прем'єр-ліга. 10 тур. Ворскла - Динамо 0:4. Результативна прогулянка в Полтаві

Київське Динамо здобуло більш ніж впевнену перемогу у виїзній грі з Ворсклою. Команда Сергія Реброва відвантажила супернику чотири м'ячі, і тепер у хорошому настрої йде на перерву в чемпіонаті, пов'язану з матчами національних збірних.

Ворскла з перших хвилин гри спробувала нав'язати киянам свій футбол, і, навіть, на 12-й хвилині була близькою до взяття воріт, однак, після удару Шиндера м'яч влучив у стійку. А вже через три хвилини полтавський клуб пропустив: Мораес розібрався у штрафному після передачі Ярмоленка і невпевненої гри захисника, віддав на Буяльського, і той без проблем пробив голкіпера.

Після пропущеного м'яча господарі відійшли назад, а кияни продовжили грати першим номером, постійно створюючи небезпеку біля воріт Ткаченка. Черкати другий м'яч довелося трохи більше 15-ти хвилин. Цього разу відзначився захисник Антунеш, який повз двох захисників увірвався до штрафного, і класно пробив у дальній кут.

По перерві малюнок гри не змінився - кияни володіли ініціативою, постійно грали вперед, а Ворскла деколи виходила в контратаки, які особливої загрози воротам Шовковського не несли. На 66-й хвилині кияни забили втретє. Відзначився новачок команди Гонсалес, який вийшов на заміну. В штрафному парагваєць переграв і голкіпера, і захисника, і з гострого кута відправив м'яч у сітку.

Ну і останню крапку в цій грі поставив Андрій Ярмоленко, який після класного розрізного пасу партнера вийшов на побачання з воротарем, обіграв його, і забив у порожні ворота. В цьому епізоді страж воріт полтавського клубу Ткаченко отримав травму, і Полтава вимушена була робити заміну.

В кінцівці гри Ворскла створила декілька напівмоментів, кияни були більш небезпечні біля воріт, однак, забитих голів публіка сьогодні більше вже не побачила. У підсумку, впевнена перемога Динамо, яке продовжує лідирувати у чемпіонаті, випереджаючи Шахтар на три очки.

Коментарі ()