Головне

Ребров: Не дали Ворсклі скористатися їхніми козирями

04.10.2015 22:30 150 0

Динамо має пошвидше забувати про здобуті перемогу, адже попереду суперважливі протистояння.

Про це після перемоги над Ворсклою заявив наставник "біло-синіх" Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

"Набрали важливі три очки, показали непогану гру. У нас попереду суперважливі гри, ми вже повинні забути про гру з Ворсклою", - сказав він.

"Суперник ніби і не сильно проявляв активність на початку, намагався компактно оборонятися, виходити у контратаки. Практично всі команди у чемпіонаті так роблять. Не дали скористатися козирями - довгими передачами, підбором м'яча. Це дуже важливо", - додав тренер.

За словами Реброва, тренери не підганяли забивати ще, а говорили, що яким би не був рахунок, команда повинна грати у свою гру.

"У жодному разі не зменшувати темп. Зіграли сьогодні "на нуль" в обороні. Важливо діяти інтенсивно та показувати вболівальникам гру, яку вони від нас чекають", - зауважив він.

"У Ворскли свої кадрові проблеми, їм теж було непросто. Ми своїм бажання заслужили ці три очки. Спасибі хлопцям, що серйозно ставляться до кожної гри: до Ворскли, Оболоні, до Ліги Чемпіонів. Кожна гра важлива", - підсумував наставник.

Коментарі ()