Українська правда

Побитий на Олімпійському уболівальник: Я зробив "селфі", а мене вдарили в обличчя

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2015, 14:10

Один з темношкірих уболівальників, які були побиті на матчі Динамо, - Челсі начебто фанатами київського клубу, розповів подробиці події.

"У першому таймі я зробив декілька "селфі". Приблизно на 23-ій хвилині людина, яка знаходилася в моєму секторі, несподівано завдала сильного удару мені в обличчя, чому я впав і втратив свідомість, - сказав уболівальник, що побоявся називати своє ім'я, в коментарі телеканалу "Футбол 1".

- Мені розбили ніс і голову. Було багато крові. Коли опритомнів, стюарди відвели мене до якоїсь кімнати, а потім викликали швидку допомогу. У лікарні мені наклали декілька швів".

На лікарняному ліжку потерпілий, за його словами, провів 5 днів. Також він заперечує заяву віце-президента ФФУ Ігоря Кочєтова, який раніше говорив, що темношкірі уболівальники прийшли на стадіон без квитків і принесли з собою піротехніку:

"Квиток я купив в касі, прийшов на сектор, сів на своє місце. Ніякої піротехніки у мене не було і не могло бути. Не ображайте мене, я таким не займаюся", - цитує постраждалого zn.ua.