Головне

Луческу: На Арені-Львів не наші рідні вболівальники

02.11.2015 18:10 290 0

Наставник Шахтаря Мірча Луческу зізнався, що не очікує великої підтримки на "Арені Львів" у матчі Ліги чемпіонів проти Мальме.

"Це буде важлива гра. Я стежив за "Мальме". І в цих матчах чемпіонату це не завжди був той склад, який грав у Лізі чемпіонів. Думаю, завтра буде виставлений найкращий склад. Звичайно, ми спробуємо взяти реванш за цю поразку у Швеції.

Натомість Мальме, звичайно, завдяки результату у матчі з нами сподівається, що пройде далі. Про дві топ-команди ПСЖ та Реал, мабуть, не варто згадувати.

Підтримка на "Арені Львів"? Ясно, що це вболівальники, але це не наші рідні вболівальники. Не думаю, що вони підтримають нас так, як вболівали фанати "Мальме" вдома. Можливо, що навіть завдяки тиску шведських фанатів Мальме й здобуло перемогу у цьому поєдинку. Я більше надіюся на своїх гравців та команду, і менше на вболівальників, - розповів Луческу на передматчевій прес-конференції.

Також наставник "гірників" знову наголосив про силу Мальме.

"Мальме - це дуже сильна команда. Ми зробили висновки із минулого матчу. Звернемо увагу на мотивацію. Також потрібно змінити декі напрями у стилях гри. Необхідно пам’ятати про те, що Росенберг – це гравець високого класу.

Спробуємо зробити гру більш швидкою та комбінаційною. Важливо також пам’ятати, що мотивація грає дуже важливу роль. Знаю, що буде нелегко, але ми докладемо максимум зусиль.

У минулій грі ми вийшли дещо розслаблені. Мальме нас перемогло на ентузіазмі. Ми думали, що вийдемо та легко здобудемо три очки. Надіюся, завтра будемо більш мотивовані.

Якщо переможе "Мальме", чи зможемо ми пройти далі? Важко щось передбачити, тому що футбол - це гра, і в підсумку результат може нас всіх здивувати", закінчив прес-конференцію Мірча Луческу, пише Футбол 24.

Коментарі ()