Головне

Ультрас Металурга: Ми вважаємо недоречним можливий переїзд Шахтаря в Запоріжжя

24.11.2015 10:54 508 0

Ультрас запорізького Металурга опублікували заяву, в якій висловилися проти можливого переїзду донецького Шахтаря в Запоріжжя.

Нагадаємо, що матч 15 туру Шахтар - Волинь проходив в Запоріжжі. На грі був вивішений банер з написом: "Вам тут не раді".

"У зв'язку з тим, що цілком очікувано деякі "прошахтарські" ЗМІ намагаються оббрехати або якось по-своєму піднести нашу акцію на матчі Волинь - Шахтар, хочемо заявити.

Банер на адресу Шахтаря: "Вам тут не раді", був зроблений нами при моральній підтримці багатьох жителів Запоріжжя, які розділяють наші погляди. Вивішували цей банер також запорізькі ультрас.

На жаль, в нашому рідному місті є люди, які по команді згори не лише віддають свої голоси на виборах, але і можуть запросто забути, що вони запорожці і накинутися на своїх же земляків.

Зазначимо, що зміст банера не порушував абсолютно ніяких норм - ні законодавчих, ні морально-етичних. Ми живемо в правовій країні, тому маємо право на власну думку. Ми його висловлювали, висловлюємо і продовжуватимемо це робити. І усім, хто порушуватиме наші права і свободи, ми даватимемо адекватну відповідь.

Так, ми вважаємо, що проведення якого-небудь матчу на Славутич-Арені прямо напередодні гри там же Металурга, абсолютно неприйнятно. Що за наплювацьке відношення до інтересів запорізької команди?

також ми вважаємо недоречним можливий переїзд Шахтаря в Запоріжжя. Такий крок, у світлі того, які проблеми зараз зазнає запорізький Металург, є верхом цинізму.

Якщо стадіон, базу і ДЮСШ звільняють від запорожців для того, щоб туди прийшли які-небудь варяги, то ми будемо активно цьому чинити опір. І ми маємо на це право, ми - запорожці", - говориться в заяві ультрас на їх сторінці в Контакте.

Коментарі ()