Головне

Ребров: "Ця перемога дуже важлива для нас усіх"

25.11.2015 08:20 649 0

Порту на матч з Динамо виставив склад з трьома опорними півзахисниками і намагався грати на нічию.

Таку думку на прес-конференції висловив наставник Динамо Сергій Ребров, який прокоментував перемогу своєї команди над Порту у матчі 5-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

"Треба привітати всіх уболівальників і хлопців, які здобули таку важливу перемогу. Перед грою збірної я сказав хлопцям, що вони повинні здобути перемогу для всієї України. І зараз вони повинні були зробити те ж саме, тому що досить багато років ми не проходили в плей-офф, а зараз у нас є хороший шанс. Я радий, що хлопці терпіли", - сказав тренер.

"Порту виставив склад з трьома опорними півзахисниками і намагався грати на нічию, три опорника у них рідко коли грають. Я радий, що ми використали свої моменти. Напевно, на виїзді, особливо в матчі з Порту, нанести за гру 17 ударів по воротах непросто. Ця перемога дуже важлива для нас усіх", - зазначив Ребров.

За словами Реброва, Кравець не потрапив у заявку на матч, бо програв боротьбу Теодорчику.

"Я вже говорив про це багато разів. У нашому складі є 25-28 футболістів, з яких у заявку на гру потрапляють 18. Наприклад, у грі в Лондоні в заявку не потрапив Теодорчик...Пошкодження? Ви ж бачили, вчора Артем тренувався. Травми немає", - пояснив фахівець.

"Тактичний план був виконаний на 90-95%? Мабуть так, якщо рахунок 2:0. Дійсно, ми не дали створити багато моментів Порту, що славляться контролем м'яча, комбінаційною грою. Напевно, ми нічого не робили нового, так само граємо і в чемпіонаті України, намагаємося грати компактно і агресивно", - сказав тренер Динамо.

"Сьогодні гра виходила. Всі терпіли до кінця, хоча і сил вже не було. Просили заміни, так як за десять хвилин до кінця вже сил не залишилося, хлопці все віддали на полі. Я радий, що вони були однією командою на полі, це дуже важливо. Ми могли сьогодні програти, зіграти внічию, але ми виграли, і заслужили на цю перемогу, тому що на полі була команда, і всі билися один за одного", - додав Ребров.

Тренер також поділився очікуваннями від майбутнього матчу з Маккабі.

"Думаю, зараз ми будемо готуватися до гри з Чорноморцем. Буде гра з Маккабі - повірте, ми до неї підготуємося. Ми готуємося до кожної гри, не має значення, який суперник. Зараз хлопці отримали цю впевненість і всі чекають цю гру. Зараз особливо і готувати не потрібно, а навпаки, розвантажити гравців, так як кінець сезону", - зазначив тренер столичного клубу.

"Багато хто отримав велике фізичне та психологічне навантаження, багато гравців були в збірних. І перемоги, і поразки, непросто переживаються психологічно. Я впевнений, що зараз в роздягальні хлопці горять бажанням, щоб ця гра відбулася якомога швидше, щоб довести, що ми гідні грати далі в Лізі чемпіонів", - підкреслив Ребров, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()