Головне

Богуслаєв: "Разом з Металургом буде ліквідована і ДЮСШ"

27.11.2015 15:16 420 0

Металург 4 грудня може провести свій останній матч.

Про це повідомив співзасновник запорізького Металурга Олександр Богуслаєв, який розповів про ситуацію в клубі.

"Ми чекаємо "глобального" інвестора. На жаль, без нього клуб не зможе продовжити своє існування. Час йде, процес ліквідації триває ... Є термін, так звана "точка неповернення". На жаль, вона існує, і ми зі страшною силою до неї наближаємося", - повідомив він.

"Ситуація дуже погана, напружена до межі. Молимося про те, щоб все вирішилося благополучно. Поки можна говорити лише про те, що Металург 4 грудня може провести свій останній матч", - зазначив Богуслаєв.

За його словами, якщо знайдеться інвестор, то процес ліквідації можна зупинити миттєво.

"Якщо знайдеться інвестор, то процес ліквідації можна зупинити миттєво. Треба зробити все можливе для того, щоб хтось погодився зараз допомогти клубу. Без цього неможливо рухатися далі. Все впирається тільки в одне ... Залишається тільки сподіватися і працювати злагоджено навіть у цих складних умовах", - сказав він.

"ДЮСШ зараз виживає лише завдяки власним силами і завдяки допомозі людей, які зараз докладають титанічних зусиль для її підтримки. На жаль, у нас немає можливості фінансувати школу. Процес такий, що разом з Металургом буде ліквідована і ДЮСШ", - додав співзасновник клубу.

Богуслаєв також розповів щодо заборгованісті по заробітній платі.

"Незважаючи на труднощі, ми обіцяли, що виплатимо всю зарплату до 1 жовтня. Я роблю все можливе, щоб виконати хоча б те, що ми обіцяли - закрити всі заборгованості. Останній транш, який ми отримували від телетранслятора, в повному розмірі пішов на виплату заробітної плати. Але повірте, це далеко не вся сума, яка потрібна", -зауважив він.

"У нас залишалася заборгованість 2-3 місяці. Незважаючи на труднощі, ми закрили зарплату за один місяць. І після цього, через кілька тижнів, троє гравців нашого клубу подали заяви у відповідні органи, на підставі чого було відкрито кримінальне провадження. Коли про це дізналися власники, це викликало негативну реакцію", - розповів Богуслаєв.

За його словами, через таке ставлення з боку діючих гравців виникає багато питань.

"Якщо ми обіцяємо, то виконуємо свої обіцянки. Але, коли ми бачимо таке ставлення з боку наших діючих гравців ... відразу у всіх з'явилися питання. Тому й через це мені не вдалося переконати співзасновників клубу продовжити його фінансування", - підкреслив Богуслаєв, слова якого наводить прес-служба Металурга.

Коментарі ()