Головне

У ФФУ підтвердили покарання УЄФА для збірної у вигляді матчу без глядачів. Документ

27.11.2015 15:35 906 0
У ФФУ підтвердили покарання УЄФА для збірної у вигляді матчу без глядачів. Документ

Контрольно-етичний дисциплінарний комітет УЄФА прийняв низку рішень з приводу порушень правил безпеки та порядку на матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними України та Іспанії, що відбувся 12 жовтня 2015 року на НСК Олімпійський у Києві.

За результатами рішення дисциплінарного органу, ФФУ повинна провести свій наступний домашній матч у змаганнях під егідою УЄФА за зачиненими дверима.

Окрім того, національна асоціація зобов’язана сплатити штраф за порушення, які були зафіксовані протягом матчу, у розмірі 97 тисяч євро, повідомляє прес-служба ФФУ.

50 тисяч євро ФФУ має сплатити за неналежну поведінку вболівальників.

47 тисяч - за використання лазерних пристроїв, розміщення двох заборонених банерів (банера і розтяжки), скандування заборонених кричалок, а також за заблоковані проходи на стадіоні.

Нагадаємо, раніше ФІФА дискваліфікувала Арену Львів на всі ігри відбору ЧС-2018 за прояви неонацизму на трибунах під час матчу кваліфікації ЧС-2014 Україна - Сан-Марино.

Нагадаємо, цього тижня УЄФА покарав Динамо за безлади і расистську поведінку фанатів на матчі з Челсі проведенням двох домашніх наступних єврокубкових матчів без глядачів.

Коментарі ()