Головне

Прем'єр-ліга. 16 тур. Говерла - Шахтар 1:6. Як гол Хльобаса розізлив Шахтар

29.11.2015 16:55 878 0
Прем'єр-ліга. 16 тур. Говерла - Шахтар 1:6. Як гол Хльобаса розізлив Шахтар

Динамо-2, яке нині має 90% складу ужгородської Говерли не зуміло зробити подарунок своїй головній команді, і відібрати очки в головного конкурента. У ворота Рудька в цій зустрічі влетіло шість голів. Говерла також забила гол у ворота донецької команди, але саме цей м`яч розізлив Шахтар.

Вже з перших хвилин гри Шахтар пішов вперед і моменти біля воріт Говерли стали виникати один за одним. Мірча Луческу в цій грі виставив свій найсильніший склад і очікував переконливої гри і перемоги. На 9-ій хвилині гості вийшли вперед, коли класний удар зі штрафного вийшов у Ракицького. Несподівано швидко Говерла відігралася. На 16-ій хвилині Хльобас зробив рейд у штрафну Шахтаря і прицільнов пробив в штангу, а від неї круглий залетів у ворота - 1:1.

Такий рахунок дещо збив атакуючий порив Шахтаря, але не надовго. З 28 по 34 хвилину Шахтар забив ще тричі, а ось в господарів моментів на взяття воріт вже не було. Був ще один удар в Чумака, але повз ворота.

У другому таймі гості ще більш зібрано зіграли в захисті і гравців Говерли в атаці було майже не помітно. А Шахтар в завершальні 45 хвилин забив ще двічі. Обидва рази асистував Срна, а забивав Тейшейра. Спочатку хорватський захисник видав чудовий пас у воротарський і бразилець ударом в один дотик пробив Рудька. Ще один гол Тейшейра провів з пенальті, яке заробив саме Срна.

Після дублю у ворота Говерли на рахунку Тейшейри в бомбардирській гонці вже 21 м`яч і він беззаперечний лідер. Шахтар же вийшов на перше місце в турнірній таблиці і буде очікувати на гарну звістку з гри Динамо - Чорноморець.

Коментарі ()