Головне

Мер Гента: Ми не хочемо, щоб п`яні росіяни турбували нас

29.11.2015 16:39 190 0

Мер Гента Даніель Термон дав більше розгорнуте пояснення своєму рішенню не пускати на стадіон уболівальників Зеніта в домашній грі Ліги чемпіонів в завершальному 6 турі.

Раніше мер Гента Даніель Термон заявив, що із-за стосунків Росії і Туреччини уболівальникам петербурзької команди буде заборонено відвідування стадіону на матчі. Він висловив стурбованість у зв'язку з репутацією фанатів Зеніта, сказавши, що в місті мешкає велика турецька діаспора. Потім прес-аташе Гента Вім де Бук, у свою чергу, заявив, що російські уболівальники Зеніту не будуть допущені на стадіон, але зможуть повернути гроші за викуплені квитки.

Із-за терористичної загрози уболівальникам Гента заборонили в'їзд до Франції для відвідування гостьового матчу Ліги чемпіонів з Ліоном, який пройшов 24 листопада. Аналогічні заходи Термон хоче застосувати щодо уболівальників Зеніту.

"Якщо згадати минулі матчі, то переполох з уболівальниками (Зеніту) гарантований. А у нас такого не буває. Вони забронювали усі готелі в центрі міста, а в цей час у нас почнеться зимовий фестиваль. Ми не хочемо, щоб нас турбували п'яні росіяни, - заявив мер Гента.

Коментарі ()