Головне

Грозний: Рахунок 1:6, 1:5 або 1:3 - яка різниця?

29.11.2015 17:21 441 0

Головний тренер Говерли В`ячеслав Грозний не особливо засмутився розгромній поразці своєї команди від Шахтаря (1:6) у матчі 16 туру УПЛ.

"А якби ми програли 0: 1 - хіба нам дали б очки? Ми самі припустилися помилок: пропустили зі штрафного, а після кутового забили у свої ворота. Коли забивав Марлос - його ніхто не тримав. Помилки, допущені в першому таймі, практично вирішили результат поєдинку. З такою командою як Шахтар" помилятися не можна жодного разу!

Чи засмутився я? А чому засмучуватися? Тому, що ми грали проти топ-футболістів? Вони забили Реалу три! Вони забили Динамо три! Подивіться, як вони грають і скільки забивають. Ви хотіли, щоб я з молодими необстріляними гравцями, які тільки починають грати у вищій лізі, на рівних грав з Шахтарем? Це може статися, тільки якщо дуже пощастить. Поки що рівень між нашими командами - небо і земля.

У Шахтарі виступають виконавці, що вже сформувалися, яких продають в Челсі, Манчестер Сіті.

Рахунок 1:6, 1:5 або 1:3 - яка різниця? Ми минулого року Шахтарю тут поступилися 3:7. Я сказав гравцям ще в перерві - на жаль, усі чотири голи в першому таймі ми привезли собі самі.

Ряшко - вихованець місцевого футболу, молодий і дисциплінований. Він вперше грає з такою великою командою, тому помилився при "стандарті". Так, при кутовому він втратив Феррейру, але я його не міняв, дав можливість пройти таку велику футбольну школу. Це необхідно для подальшого росту, - цитує Грозного footboom.com з посиланням на Футбол 1.

Коментарі ()