Головне

Кварцяний: Залиште в спокої єврокубки. Немає такого завдання

29.11.2015 19:18 496 0

Перед Волинню не стоїть завдання будь-що потрапити у Лігу Європи у цьому сезоні.

Про це розповів головний тренер команди Віталій Кварцяний після перемоги над Металургом, інформує сайт луцького клубу.

"Попри те, що команда із Запоріжжя має психологічні й організаційні проблеми, футболістам було сказано незважаючи ні на що грати організовано, старанно. Так і було, хоча наприкінці пропустили. А треба грати до кінця. Це ложка дьогтю, яка зіпсувала позитив", - сказав він.

"Вдалося сьогодні зменшити негативну різницю забитих-пропущених голів. Нехай нікого не турбують якісь навколофутбольні речі, які, можливо, розпочнуть лунати після такого рахунку. Ми грали серйозно, проблеми Металурга - це не наші проблеми", - додав наставник.

За словами Кварцяного, перше коло Волинь зіграла позитивно, попри поразки від серйозних команд.

"Хлопці, залиште в спокої єврокубки. Немає такого завдання. Ми старалися грати поважно. Так вийшло, що ми там крутимося - 5, 6, 4 місце, на третьому були також. Якщо вийде вийти - добре буде. Будемо намагатися туди втрапити", - пояснив він.

"Футболісти у більшості матчів грали на совість, і я позитивно відношуся до їхньої праці за ці півроку. Вони розраховують на хороші слова й оцінку", - додав тренер.

На думку Кварцяного, якщо не буде проблем з фінансуванням, команда буде легше грати та буде ближчою до вирішення завдання єврокубків.

"Якщо нині потрапимо, то система оцінки фінансового стану УЄФА нас туди не пропустить. Наразі у стані невагомості перебуваємо", - підсумував він.

Коментарі ()