Головне

Бабич: Динамо вище класом, але засмучує те, які нам ставлять пенальті

29.11.2015 20:39 459 0

Чорноморець поки не готовий грати з Динамо у відкритий футбол, тому команда розраховувала на контратаки.

Про це після програного матчу у Києві сказав Олександр Бабич, старший тренер одеситів, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Та робота, яку виконала наша молода команда у матчі, заслуговує поваги. Так, ми тільки будуємося, так, ми поки не можемо грати з Динамо у відкритий футбол, але ми дуже розраховували на контратаки. У першому таймі у нас їх, по суті, не було", - сказав він.

"Але після перерви ми перебудували гру та почали створювати моменти. Безумовно, Динамо вище нас за всіма показниками, але засмучує те, які нам ставлять пенальті. Я тільки що подивився епізод, і скажу наступне: якби такий стався у матчі Динамо - Шахтар, то, думаю, арбітр не наважився б призначити пенальті", - додав наставник.

За словами Бабича, обидва гравці активно працювали руками у штрафній, це було звичайне, рядове єдиноборство.

"Плюс, ситуація з доданим часом: на полі дуже довго лежить гравець, але це належним чином не компенсується. У нашій роздягальні повна тиша - всі хлопці дуже засмучені. Ми багато ставили на свій характер, на те, що будемо битися. У підсумку ж, половину моментів нашого суперника ми, по суті, створювали самі собі", - підсумував він.

Коментарі ()