Головне

Маркевич: Футболістів немає у чому звинувачувати

30.11.2015 23:43 408 0

Футболістів Дніпра немає у чому звинувачувати після поразки від полтавської Ворскли у матчі 16-го туру УПЛ.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав головний тренер команди Мирон Маркевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Гравці налаштовувалися, як ніколи. Але часто буває, коли сильно хочеш, а психо-емоційний стан не найкращий, і результат не вийшов. Футболістів немає у чому звинувачувати. Вони грають, як можуть", - сказав він.

"Я їм про це і в роздягальні сказав. Є така ситуація, і її треба пережити. В основному, завжди винен головний тренер. Футболістам можна пред'явити якісь претензії, але вони хотіли грати", - додав наставник.

За словами Маркевича, разом з травмованими у Дніпра наразі немає шістьох футболістів, які грали у минулому сезоні та визначали обличчя команди.

"Мотивація не та, що була у минулому сезоні. Плюс селекція. Прийшли, в основному, безкоштовні футболісти. Тут все разом. Щось одне виділити важко. Зараз така ситуація, що, напевно, не до футболу. Це не тільки у нас, а у багатьох клубах", - зауважив він.

"Багато є нюансів, і мені важко зараз щось сказати. Команда не грає, і завжди винен головний тренер. Але я прогнозував цю ситуацію. Ще місяці 3-4 тому сказав, що буде біда. Але, напевно, поки що не до футболу", - підсумував Маркевич.

Коментарі ()