Головне

Ліга Європи. 4 тур. Сент-Етьєн - Дніпро 3:0. Без шансів...

05.11.2015 23:59 401 0
Ліга Європи. 4 тур. Сент-Етьєн - Дніпро 3:0. Без шансів...

Дніпропетровський Дніпро без шансів програв Сент-Етьєну в четвертому турі групового етапу Ліги Європи. Команда Маркевича не показала своєї гри, за що суперник покарав її трьома сухими м'ячами у ворота Дениса Бойка.

Господарі перед своїми фанами відразу взяли ініціативу в свої руки. Перший серйозний момент біля воріт Дніпра виник вже на 11-їй хвилині, але в тому епізоді Моне-Паке з класної позиції не вдалося пробити дніпропетровського голкіпера.

В першій половині тайму було дуже багато боротьби, при цьому, першим номером продовжували грати французи, які постійно шукали шляхи на ворота суперника. У Дніпра, в свою чергу, в атаці не було ні думки, ні взаємодії.

На 39-й хвилини гри Сент-Етьєн довів до логічного завершення свою перевагу. Моне-Паке обігрався з партнером перед штрафним Дніпра, увійшов до нього і без особливих перешкод з боку оборони прицільно пробив у дальній кут.

В кінці перших 45-ти після подачі з флангу відзначився Селезньов, проте рефері зафіксував у Євгена порушення правил і скасував взяття воріт. Однак, як показав повтор, "Цар" не фолив і суддя, таким чином, скасував чисте взяття воріт французів.

В другому таймі Дніпро спробував зі старту огризнутися, проте дуже швидко французи повністю деморалізували команду Маркевича. Оборона знову "наварила", залишивши Берича самого біля воріт, і той з прострільної флангової передачі провів другий гол у ворота Бойка.

Після цього гра пішла більш активно, Маркевич випустив Лучкевича, Безуса і Лео Матоса замість Селезньова, якого після одного з єдиноборств виносили з поля на ношах. Однак, награти хоча б на гол престижу українській команді сьогодні не вдалося.

А от французи забили ще й третій м'яч - Амума в штрафному пробивав, проте влучив у захисника, сам зіграв на добиванні, і розстріляв ворота Дениса Бойка. У підсумку, прикра поразка, яка значно погіршує шанси команди Маркевича на вихід до плей-офф.

Коментарі ()