Головне

Мілевський: Я випив один чи два бокали вина

07.11.2015 13:07 433 0

Український нападник Артем Мілевський розповів свою версію розірвання контракту зі Сплітом і заявив, що покидає Хорватію.

"Прошу вибачити мене за те, що сталося. Я емоційна людина за природою, деякі речі мене глибоко вразили. Після великої кількості газетних статей про мене в останні дні я хочу і повинен представити і свою сторону історії.

Я був в Римі не заради розваги, а тому що мені треба був покинути Хорватію для продовження візи. У цей невдалий понеділок я випив келих або два вина, це для Далмації звичайна справа. Головна проблема - у мене не було водійських прав, я їх втратив. Я їхав нормально, нічого не порушував.

Я прочитав статті, в яких мене характеризують як алкоголіка і неробу. Мені це не подобається, я змінився. Життя навчило мене багато чому. У Туреччині я розбив Феррарі і вижив завдяки Божому диву. Відтоді я не сідав за кермо під дією алкоголю.

Усе це дуже складно. У мене немає наміру якось хитрувати, особливо щодо мого друга Горана Саблича, який допоміг мені в скрутний час. На жаль, доля погралася зі мною. Ціла комбінація невдалих збігів привела до того, що ми розірвали контракт.

Я серйозно працював в останні місяці. Постійно був в залі, на стадіоні, тренувався індивідуально. Я хотів повернутися у футбол. Я не вживав алкоголь в останні декілька місяців. Це був перший раз, коли я після ланча, все ще перебуваючи під враженням від перемоги над загребським Динамо, випив трохи вина. У цей момент мене і зупинили. Дивно, що так вийшло, але очевидно, що так хотів Бог, - цитує гравця Трибуна з посиланням на 24sata.

Коментарі ()