Головне

Прем'єр-ліга. 14 тур. Динамо - Сталь Д 2:0. Ярмоленко рятує Київ від нічиєї

08.11.2015 22:19 392 0
Прем'єр-ліга. 14 тур. Динамо - Сталь Д 2:0. Ярмоленко рятує Київ від нічиєї

Київське Динамо здобуло нервові три очки в поєдинку проти Сталі. В грі, яка очікувалась більш простою для команди Реброва, господарям вдалося лише на останніх хвилинах вирвати перемогу завдяки дублю свого капітана - Андрія Ярмоленка.

Поєдинок розпочався за тотальної переваги динамівців, однак, окрім контролю м'яча, столичні футболісти більше нічого не могли запропонувати супернику. Сталь намагалася великими оборонятися, а тому всі спроби атак господарів не несли небезпеки воротам Юрія Паньківа.

В свою чергу, Сталь, яка в перші 15-20 хвилин не могла навіть перейти на половину поля суперника, ближче до завершення перших 45-ти почала непогано відповідати на атаки киян, і підключати до гри Олександра Рибку. А другий тайм команда Мазяра провела навіть краще за суперника.

На 58-й хвилині сталевари заробили достатньо небезпечний стандарт, який взявся виконувати Воронін. М'яч летів під поперечку, проте від проблем столичний клуб врятував Олександр Рибка. А кияни ніяк не могли награти навіть на щось подібне, і навіть вихід Буяльського та Гусєва, а також другий форвард на полі в особі Теодорчика особливо не додав потенціалу в атаці.

За 10-ть хвилин до завершення основого часу кияни вже починали нервувати, чим ще більше ускладнювали своє становище. Гості як могли тягнули час, проте трохи не змогли протриматися до нічиєї, яка в цій грі для них вартувала б перемоги.

На останніх хвилинах матчу Динамо великими силами пішло в атаку, і нарешті в команди почали з'являтись моменти. Однак, Теодорчик свій вихід сам на сам реалізувати не зміг. Проте, вже за кілька хвилин Ярмоленко  виправив помилку партнера, забивши після передачі Буяльского.

Сталь в доданий час спробувала нав'язати супернику свою гру, однак після чергової атаки кияни знову розібрали ослаблений і виснажений захист сталеварів, і Ярмоленко записав на свій рахунок другий гол. У підсумку, кияни взяли три важкі очки, а Сталь показала характер, за який їй можна лише поаплодувати.

Коментарі ()