Українська правда

Шаблій: "Корзун не перебуває на перегляді в Динамо"

Сергей Шемшученко — 2 грудня 2015, 13:32

Півзахисник мінського Динамо Нікіта Корзун не перебуває не перегляді у київському Динамо.

Про це заявив агент білоруського гравця Вадим Шаблій, який спростував інформацію про те, що гравець може перейти в київське Динамо.

"Інформацію про перегляд Корзуна в київському Динамо можу назвати нісенітницею. По-перше, подивіться на графіки обох команд. Корзун ще в понеділок грав у матчі на Кубок, зараз готується до заключного матчу Ліги Європи", - зазначив він.

"У київського Динамо також дуже складний графік. По-друге, вважаю Корзуна таким футболістом, якому взагалі немає потреби їздити на перегляди. Він футболіст високого рівня вже сьогодні", - заявив Шаблій.

За його словами, гравцем цікавляться багато клубів.

"Можу сказати, що Корзуном цікавляться багато клубів, у тому числі і київське Динамо. Був також інтерес з Туреччини, Бельгії, Росії, днями з'явився варіант в одному з лідируючих клубів Польщі", - повідомив агент.

"Однак Корзуну зараз комфортно в мінському Динамо, у нього хороші стосунки з керівництвом. Якщо буде конкретна пропозиція від топ-клубу і вона буде цікава Нікітіі і клубу, ми сядемо і почнемо її обговорювати. Але будь-якому разі - ця розмова може відбутися тільки після закінчення сезону", - сказав Шаблій у коментарі виданню Трибуна.